Blog Magazin

[Novo] Zapamti me kad komentarišem

blog | 01 Septembar, 2007 00:36

Dodata je nova opcija kod pisanja komentara. Ispod forme komentara postoji polje za štikliranje („Zapamti me“). Ukoliko označite ovo polje sistem će zapamtiti unete podatke, tako da ne morate svaki put da ih unosite kad komentarišete. Ukoliko želite da poništite unete podatke, kliknite na dugme „Zaboravi me“.

Veliki upgrade Blog.co.yu servisa

blog | 27 Avgust, 2007 02:04

Poštovani korisnici Blog.co.yu servisa. Pred vama je potpuno novi izgled sajta, rezultat višemesečnog napornog rada Blog.co.yu tima. Nadamo se da će vam se svideti novi dizajn i opcije koje su dodate. Servis naravno zadržava potpunu kompatibilnost i funkcionalnost kao i do sada. Savetujemo obavezno brisanje cache-a vašeg web browsera pre korišćenja nove verzije sajta. Preporučeni browser za ugodno surfovanje je Mozilla Firefox 2.0.x.x. Od novih opcija izdvajamo pre svega novu listu, „Najnoviji komentari“ na glavnoj stranici sa kojom ćete lakše pratiti aktuelne diskusije. Takođe tu je i potpuno redizajnirani administrativni deo. Od promena, treba napomenuti da se opcija „Resursi“ sada zove „Moji dokumenti“.  Nestrpljivo čekamo vaše utiske, a molimo vas da sve moguće probleme i bagove prijavite na nasem forumu.

[Novo] SEO linkovi

blog | 14 Januar, 2007 19:56

Od danas, kao što možete videti, blog.rs je promenio način prikazivanja linkova, koji su od sada u mnogo lepšem formatu (koji je optimizovan za pretraživače).

Ukoliko ste negde ostavili linkove ka vašim člancima u starom formatu, to nije problem, jer funkcionišu i linkovi u starom formatu.

Ukoliko imate neki problem (tipa da neki linkovi ne rade), ostavite komentar na ovaj članak, ili napišite problem na forumu. 

[Novo] Dodate dve nove liste blogova

blog | 13 Januar, 2007 02:42

Dragi naši blogeri... od danas možete videti na prvoj strani blog servisa dve nove liste blogova. Prva lista je lista blogova koji se svojim sadržajem, brojem poseta i komentara izdvajaju od ostalih. Druga lista su kandidati za ulazak na prvu listu. Vaše predloge za blogove koji će se naći na ovim listama možete davati na Blog forumu na adresi forum.blog.rs.

OBAVESTENJE - Objavljen kompletan help sistem

blog | 24 Novembar, 2006 13:42

Objavljen je kompletan help sistem na adresi http://www.blog.rs/pomoc/index.htm Helpu mozete pristupiti sa glave strane klikom na ikonu "Blog pomoc" na glavnoj strani ... Za sva ostala pitanja pisite pomoc@blog.rs
 
Powered by blog.rs