Blog Magazin

Blog.co.yu u TOP 50 po časopisu PC PRESS

blog | 30 Januar, 2008 12:13

Poštovani posetioci sajta blog.rs. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se vaš i naš blog.rs našao na listi top 50 srpskih sajtova za 2007. godinu koju objavljuje naš ugledni magazin „PC Press“. Velika je čast naći se među najboljim srpskim sajtovima, a ovom prilikom se zahvaljujemo našim posetiocima bez čije podrške ovakav uspeh ne bi bio moguć. Celu listu možete videti na matičnom sajtu časopisa „PC Press“, a evo i šta su napisali o nama: „www.blog.rs - U ponudi nekoliko domaćih blog servisa - sajtova na kojima možete u par koraka napraviti sopstveni blog, Blog.co.yu se izdvojio neobično veselim dizajnom. Na naslovnoj strani nalaze se najnoviji zapisi na blogovima u okviru ovog servisa, informacije o poslednjim komentarima te izbor kvalitetnih blogova...
...Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog bloga, ovo je dobro mesto da započnete avanturu.“

Zahvaljujemo se listu „PC Press“ na izboru, a trudićemo se da opravdamo ovu titulu.

Web fest: Glasajte za blog.co.yu

blog | 16 Novembar, 2007 01:18

Poštovani korisnici blog.rs servisa. Ukoliko vam se blog.rs sviđa i smatrate ga korisnim, molimo vas da nam vašim glasom date podršku na Web festu. Web fest je nov ali bitan Internet događaj na našem nebu. U pitanju je online Web festival podržan od strane najbitnijih medija na našem tržištu, čiji je cilj promocija upotrebe Interneta. Takođe možete glasati za druge sajtove u više kategorija. Hvala na podršci. Glasanju mozete pristupiti preko banera na glavnoj strani, a potrebna je brza registracija i e-mail adresa.

Danas nam je divan dan! ;)

blog | 08 Novembar, 2007 19:17

Poštovani blogeri i blogerke, blog.rs danas slavi svoj prvi rođendan. Tačno pre godinu dana, 8. novembra 2006. godine u vrlo ranim jutarnjim satima, posle par meseci iscrpnog rada na njegovom stvaranju, i par godina planiranja, svetlost dana sramežljivo je ugledala prva verzija blog.rs servisa. Od tada se trudimo da skoro svakodnevno na neki način unapredimo blog servis, naravno slušajući vaše kritike i savete. Vaše poverenje pokazuje da u tome uspevamo, a za naredni period obećavamo vam pregršt novosti. Ekipa blog.rs servisa želi da servis ostane pre svega raznovrstan i slobodan, i da kao takav zauzme vodeće mesto na domaćem blog nebu. Zahvaljujemo se svim vernim blogerima, pogotovu onima koji su sa nama od početka, a nove blogere pozivamo da pišu i učestvuju u kreiranju najboljeg blog servisa, kakvog ova zemlja i zaslužuje.

Za one koji nisu pratili blog.rs od početka, na slici gore, može se videti kako se menjao izgled blog.rs logotipa.

A sad malo statistike. Pored brojača blogova, članaka i komentara, administratori blog.rs servisa su tokom ovih godinu dana pratili i neke druge parametre posete, koji nisu bili vidljivi ostalim korisnicima. Za ovih godinu dana postojanja blog.rs je posetilo oko 1.800.000 jedinstvenih posetilaca. Pregledano je oko 13.000.000 stranica, i razmenjeno oko 2TB podataka sa našim serverom.

Zanimljivi su i podaci o operativnom sistemu, browseru i rezoluciji koju koriste naši blogeri.

[Obaveštenje] U nedelju 2. septembra mogući prekidi u radu

blog | 02 Septembar, 2007 01:41

Obaveštavamo sve blogere i posetioce sajta www.blog.rs, da će u nedelju u popodnevnim satima doći do kraćeg prekida u radu servisa. Kao što ste imali i sami prilike da vidite, promene koje sprovodimo ovih dana su velike i suštinske, pa vas molimo za malo razumevanja dok dovedemo sve stvari na svoje mesto i očistimo par sitnica. Sve ovo radimo naravno u cilju kreiranja najboljeg blog servisa u Srbiji. Hvala unapred na razumevanju.

 

[Novo] Postavljena pomoć

blog | 01 Septembar, 2007 00:40

Ponovo je postavljena pomoć, koja je postojala i pre redizajna. Sada se link nalazi u meniju. Ovde možete naći kompletno uputstvo za korišćenje administrativnog dela i česta pitanja.
 
Powered by blog.rs