Blog Magazin

Novo: Plus, Premium i Gold paketi

blog | 25 Mart, 2009 10:11

Samim otvaranjem bloga na Blog.co.yu servisu u mogućnosti ste da lako i brzo uređujete Vaš web dnevnik, a u tome Vam stalno pomaže ekipa blog.rs servisa koja se trudi da servis konstantno obogati novim opcijama. No ipak, za sve one kojima se standardne opcije blog.rs servisa čine tesnim, ili je u pitanju potreba za stvaranjem vizuelno-funkcionalno potpuno originalnog sadržaja, od danas vam sa zadovoljstvom nudimo hosting pakete specijalno kreirane za korisnike sa većim potrebama. Nakon pažljivog posmatranja potreba blogera u prilici smo da vam ponudimo 3 hosting paketa - Plus, Premium i Gold.

Plus paket je tu za sve one kojima standardnih 20 MB prostora za skladištenje vasih datoteka nije dovoljno. Njegovim aktiviranjem raspolagaćete sa čitavih 200 MB prostora za vaše datoteke. Premium paket vam omogućava biranje svoje blog platforme (WordPress, MovableType i sl.) i to na svom domenu uz standardan FTP nalog, koji vam omogućava veću kontrolu svog bloga i sadržaja na njemu, a blog.rs tim će se brinuti o kritičnim zakrpama platforme koju odaberete.

Sa Gold paketom idete i korak dalje - uz biranje Vaše platforme, Vašeg sopstvenog domena i 5 e-mail alias-a na Vašem domenu, blog.rs tim će se pobrinuti da jedina vaša obaveza bude pisanje članaka, a sve tehničke stvari ćete ostavite nama. Više detalja o novoj hosting ponudi blog.rs servisa možete pročitati na adresi http://hosting.blog.rs a mi vam želimo puno inspiracije u pisanju Vašeg bloga.

Komentari

Odlična vest

Vladimir Nikolić | 25/03/2009, 15:41

To je odlična vest i veoma pametan potez.
Drago mi je da ste se odlučili za to.
Blog.rs će time definitivno postati sve jača blog platforma na domaćem tržištu.

Pozdrav iz BG-a

pitanje

novagod | 26/10/2010, 00:58

da li pisete blogove ili znate nekog ko to radi?
U pitanju je blog na temu nova godina ili docek nove godine koji prati sajt www.novagod.com

UBACIVANJE PDF FORMATA

Nedeljko | 07/01/2012, 14:11

Postovanbi,
korisnik sam vas vise godina, ali me interesuje da li m,ogu ubacivati PDF formate, jer bi tako mogao objavljivati knjige i časopise kao izdavač.
Najljudskije, Nedeljko Žugić.

Re: Novo: Plus, Premium i Gold paketi

blog | 09/01/2012, 15:53

@Nedeljko: Savetujem vam da PDF fajlove ubacite prvo na neki masovni hoster, tipa 4shared.com pa onda na vasem blogu samo linkujete taj link, u obzir dolaze i megaupload i slicni servisi, pozdrav

Blog Magazin | Novo: Plus, Premium i Gold paketi

Chicago escorts 2014 Chicago nightlife | 07/04/2014, 17:29

I was able to find good info from your content.

doček beograd

docek | 18/10/2015, 15:18

Sviđa mi se

NEĆE VIDEO SA YOU TUBE

Nedeljko Žugić | 03/10/2016, 22:44

Poštovani, već duše od godinu dana ne mogu da ubacim na svoj blog ni jedan snimak sa Youtube kanala, bez obzira što sam slijedo vaše upute. Nona noovotvrene blogovem kao što je jasminapoezija.blog.rs...
nedeljkozugic.blog.rs/

Kompleti za video nadzor

Kompleti za video nadzor | 09/12/2017, 18:24

Kul...

 
Powered by blog.rs