Blog Magazin

Novo: Plus, Premium i Gold paketi

blog | 25 Mart, 2009 10:11

Samim otvaranjem bloga na Blog.co.yu servisu u mogućnosti ste da lako i brzo uređujete Vaš web dnevnik, a u tome Vam stalno pomaže ekipa blog.rs servisa koja se trudi da servis konstantno obogati novim opcijama. No ipak, za sve one kojima se standardne opcije blog.rs servisa čine tesnim, ili je u pitanju potreba za stvaranjem vizuelno-funkcionalno potpuno originalnog sadržaja, od danas vam sa zadovoljstvom nudimo hosting pakete specijalno kreirane za korisnike sa većim potrebama. Nakon pažljivog posmatranja potreba blogera u prilici smo da vam ponudimo 3 hosting paketa - Plus, Premium i Gold.

Plus paket je tu za sve one kojima standardnih 20 MB prostora za skladištenje vasih datoteka nije dovoljno. Njegovim aktiviranjem raspolagaćete sa čitavih 200 MB prostora za vaše datoteke. Premium paket vam omogućava biranje svoje blog platforme (WordPress, MovableType i sl.) i to na svom domenu uz standardan FTP nalog, koji vam omogućava veću kontrolu svog bloga i sadržaja na njemu, a blog.rs tim će se brinuti o kritičnim zakrpama platforme koju odaberete.

Sa Gold paketom idete i korak dalje - uz biranje Vaše platforme, Vašeg sopstvenog domena i 5 e-mail alias-a na Vašem domenu, blog.rs tim će se pobrinuti da jedina vaša obaveza bude pisanje članaka, a sve tehničke stvari ćete ostavite nama. Više detalja o novoj hosting ponudi blog.rs servisa možete pročitati na adresi http://hosting.blog.rs a mi vam želimo puno inspiracije u pisanju Vašeg bloga.

 
Powered by blog.rs